Jaarthema - Het warmste jaar

Afdrukken
Categorie: Ongecategoriseerd
Publicatiedatum Geschreven door Super User

Graag stellen we jullie het jaarthema voor: HET WARMSTE JAAR!!!

Op dinsdag hebben de kinderen oma José en oma Rosette ontmoet die samen naar het nieuws aan het kijken waren. Er werden beelden getoond van de problemen in de wereld: overstroming in Texas, armoede in België, kinderarbeid in Bolivia en Bangladesh,….. Oma en oma vonden dit toch zo erg dat ze aan de kinderen gevraagd hebben om hier samen iets aan te doen, om mekaar een warm hart toe te dragen.
De kinderen van het 4e, 5e en 6e leerjaar kregen de opdracht om een goed doel te zoeken waarvoor we als school iets kunnen betekenen. Na een namiddagje brainstormen kwam ‘Het Weyerke’uit de bus. We gaan proberen om hen pedagogisch en financieel een hart onder de riem te steken.

Wat hebben we de komende maanden gepland?

- een veiling waar iedereen kan bieden op allerlei items.
HIERVOOR HEBBEN WE JULLIE HULP NODIG
: We zijn op zoek naar waardevolle items: Bv. een gift van een bekende Vlaming, een uitstap, een etentje, een uitstekende wijn, een weekendje weg, hulp aan huis, … . Heeft u iets in de aanbieding of kent u iemand die iets wil schenken? Bezorg het ons vóór 1 november. De veiling zal online lopen van 06/11 t.e.m. 13/12. Verdere info hierover volgt nog.

- een koekenbak.
Elke klas is 1 week verantwoordelijk om lekkere dingen te verkopen tijdens de speeltijden. Dat kunnen koekjes, cake, cupcakes, popcakes, taart, wafels, ….. zijn die verkocht zullen worden aan 50c/stuk.
6e: 16/10 – 20/10                             3e: 20/11 – 24/11                            
5e: 23/10 – 27/10                             2e: 27/11 – 01/12                            
4e: 13/11 – 17/11                             1e en kleuterklassen: 16/12 (kerstmarkt)

- een kerstmarkt op zaterdag 16/12.
Iedereen is welkom op deze kerstmarkt waar elke klas kerstknutselwerkjes zal verkopen, er kerstliederen gezongen zullen worden door de kinderen, een hapje en drankje aangeboden wordt,… Kortom een gezellig maar vooral WARM samenzijn! Houd deze datum vooral vrij!!!

                                              

Friday the 12th - Free Joomla Template. Custom text here
Copyright -

©