Strapdag 22/09/2017

Afdrukken
Categorie: Ongecategoriseerd
Publicatiedatum Geschreven door Super User

Op vrijdag 22 september komen we te voet of met de fiets naar school

Beste (groot) ouders,

Onze school doet mee aan de jaarlijks STRAPDAG van het Octopusplan. Duizenden kinderen, leerkrachten, ouders en grootouders uit meer dan 1200 Vlaamse basisscholen komen op deze dag te voet, met de fiets, step, gocart,...naar school.

Onze school wil met deze campagne aandacht vragen voor de verkeersveiligheid in de schoolomgeving en wil kinderen en ouders stimuleren om wat vaker te voet of met de fiets naar school te komen. Zich duurzaam verplaatsen zorgt voor meer veiligheid op de schoolroutes en aan de schoolpoort. Strappen is bovendien goed voor het milieu, voor de gezondheid en de zelfontplooiing van jezelf en je kind.

De Strapdag gaat door op vrijdag 22 september. Kom op deze dag samen met je (klein)kind te voet of met de fiets naar school en ontdek de leuke aspecten ervan. Een wekelijkse strapdag inplannen kan een mooi streefdoel zijn.

De kinderen van 3 + 4 + 5 + 6 krijgen de kans, om een rondje op het circuit van Terlaemen te rijden.                                                                                                      Wat moet je die dag meebrengen:

FIETS-FLUOHESJE-EVENTUEEL EEN FIETSHELM EN EEN LUNCHPAKKET

VOOR THUIS : Doe mee aan de strapwedstrijd

Ga je al strappend met je kind naar school, kennen jullie het straplied en-dansje uit het hoofd of heb je een leuke Octopus geknutseld thuis? Maak een leuke foto of een tof strapfilmpje van jullie strapavontuur en post het via www.octopusplan.info onder de knop wedstrijd. Er zijn leuke verkeersprijzen te winnen.

Tot straps!

Het  strapteam

Friday the 12th - Free Joomla Template. Custom text here
Copyright -

©